Жена твърди, че съседите й проявяват жестокост над беззащитно животно в

...
Жена твърди, че съседите й проявяват жестокост над беззащитно животно в
Коментари Харесай

Жена обвинява съседите си в тормоз над животно в Пловдив

Жена твърди, че съседите й демонстрират свирепост над беззащитно животно в Пловдив. Assia Rossi написа в обществената мрежа Фейсбук, че коте е било упоено и напъхано сред железни решетки. По думите й котето е било уплашено. Тя твърди още, че мощният стрес у животното провокирал повръщане, написа  
Прочетете още
Жената споделя, че жестокостта е осъществена в жилищен блок. От обявата й не излиза наяве в кой квартал се е разиграла случката.

" Днес сутринта открих Джино защипан сред тези решетки на площадката на моя апартамент, замаян и уплашен! Злите съседи през вчерашния ден видяха мен и едни хора, които желаеха да го осиновят в градинката зад блока и през днешния ден към този момент направиха това грубо упояване и безусловно беше набутан сред решетките ", написа Assia Rossi.

Assia Rossi твърди, че домоуправителката на блока, в който живее, е натикала животното сред решетките.

" Тя, дружно със злобната съседка от първия етаж, упои и токсини още две други котетата, за които се грижех. От завист против мен, тъй като животинките не пречат по никакъв метод! При предходните отравяния, както и в този момент, се крият ", добавя Assia.

Жената прибавя още, че получава заплашителни известия от посочените за причинители на деянието. Тя е сезирала няколко институции относно изказванията й за принуждение над животни, само че блъснала на камък.

" Сезирах отдел " Екология ", полиция, БАБХ, Общински инспекторат, само че нито една институция не се задейства в моя отбрана и на животните също. Слушат лъжите на съседите, подписват си протоколите и по този начин! Съобщавам, че Джино към този момент не си търси дом. Домоуправителката е прочела моето известие и в този момент събира съседи - съидейници в нейна отбрана! Преди да изляза от нас я чух да злослови по мой адрес на комшия и да му споделя: " Ти виждаш ли котка? Няма и повръщано, тя е луда и си измисля! ". Странно по какъв начин гадината знае, че котето е повърнало от боязън, като аз не съм казвала на никой за това!? Елементарно за досещане! ", приключва обявата си Assia Rossi.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР